Τρόποι πληρωμής

Στο wizquiz μπορείτε να πληρώσετε με τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Paypal

Μόνο με την χρήση του PayPal λογαρισμού σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπολοιπο που τυχόν έχετε εκεί για να κάνετε την πληρωμή σας. Εναλλακτικά μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό το PayPal και ακόμη να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal.

Κατάθεση / Μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της αγοράς σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
(Παρακαλώ να είναι από την ίδια τράπεζα για να μην υπάρχει χρέωση προμηθειών)
Μόλις γίνει η κατάθεση θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε ώστε να σας δώσουμε πρόβαση στο μάθημα που επιλέξατε.

Τράπεζα: ALPHA BANK
IBAN: GR2701406200620002002019570
Δικαιούχος : Θεωνάς Βασίλειος

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των μαθημάτων που επιλέξατε στο καλάθι σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover ή και χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος την Alpha Bank.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το WizQuiz δεν έχει προσβαση ούτε αποθηκεύει πληροφορίες της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας που θα χρησιμοποιήσετε κατά την πληρωμή σας.